LUDA KUĆA, SIN GORI OD OCA: Igor Dodik tuži američkog ambasadora u BiH Erica Nelsona zbog...

Igor Dodik je naveo da je jasno da ambasador SAD mora opravdati postupak njegove administracije, ali da mu to jako loše ide.

  • Vijesti

  • 15. Jan. 2022  15. Jan. 2022

  • 12

Sin člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorada Dodika, Igor Dodik najavio je da će angažovati tim advokata kako bi tužio američkog ambasadora u BiH Erica Nelsona zbog lažnih navoda.

"Angažovaću tim advokata i pronaći način da ga tužim za lažne navode, pa će morati ponuditi bilo kakav dokaz o, kako sramno tvrdi, usmjeravanju javnog novca Dodikovoj djeci preko ATV", napisao je Igor Dodik na  Twitteru.

Igor Dodik je naveo da je jasno da ambasador SAD mora opravdati postupak njegove administracije, ali da mu to jako loše ide.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...