PRELAZAK NA TAMNU STRANU: Supruga bh. nogometaša odlučila se za veliku promjenu (FOTO)

Poznata influenserica godinama se farbala u plavo, no sada je potamnila kosu, a novom frizurom pohvalila se i na Instagramu.

  • Show

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 0

Leyla Hajrović, supruga bh. nogometaša Izeta Hajrovića, odlučila se novu godinu započeti s velikom promjenom imidža.

Poznata influenserica godinama se farbala u plavo, no sada je potamnila kosu, a novom frizurom pohvalila se i na Instagramu.

"Ponekad moraš izgubiti sebe, kako bi se pronašao... Prelazak na 'tamnu stranu'. Sviđa li vam se moja nova boju kose?", upitala je Leyla svoje pratitelje kojih ima preko 200 hiljada.

"Odlično ti stoji", "Sviđa mi se sve na tebi", "Prekrasna si", "Odlična promjena", "Divno izgledaš", nizali su se komplimenti ispod objave.

Inače, Leyla je velika ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s potpisom modne kuće Hermes i Louis Vuitton za koje često izdvoji i desetke hiljada eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...