STIGLA POTVRDA IZ ŠPANIJE: Ukoliko Novak Đoković...

Isabel Rodríguez, portparolka španske vlade, potvrdila je da će uslov za igranje u Španiji biti vakcina.

  • Sport

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 1

To praktično znači da Novak Đoković ne bi mogao u maju da igra na mastersu u Madridu ako ne primi vakcinu protiv virusa korona.

"Ono što bi gospodin Đoković trebalo da uradi jeste da se vakciniše, to bi u ovom momentu bilo daleko najrazumnije", izjavila je Isabel Rodríguez.

U ponedjeljak je i premijer Pedro Sanchez najavio da će svjetski broj jedan morati da se pridržava zdravstvenih protokola u zemlji ako želi da se takmiči.

Novak u Španiji ima kuću u Marbelli, tamo je boravio i u decembru prije nego što se uputio za Australiju, odakle je u nedjelju deportovan.

Novak je rekao da se o svemu neće oglašavati prije završetka Australian Opena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...