URNEBESNO: Kako pas reaguje kad se na TV pojavi Vučić (VIDEO)

Naime, pas leži na krevetu, dok se na TV-u vidi Aleksandar Vučić u jednom od brojnih televizijskih gostovanja.

  • Regija

  • 29. Jan. 2022  

  • 0

Predsjednik Srbije gotovo svakodnevno obraća se sa malih ekrana, pa je mnogim građanima, a izgleda i kućnim ljubimcima, dosadio njegov lik. Kako piše Direktno.rs, jedan korisnik na Twitteru podijelio je reakciju svog psa, sa kojom se nije teško poistovjetiti.

Objava na Twitteru nasmijala je i oraspoložila mnoge, zahvaljujući urnebesnom malom psu i njegovom reagovanju na predsjednika.

Naime, pas leži na krevetu, dok se na TV-u vidi Aleksandar Vučić u jednom od brojnih televizijskih gostovanja.

Pas gleda direktno u ekran i reži, laje – kao da je u kuću upravo ušao neki nepoznati gost od koga treba da zaštiti svog vlasnika. Nakon nekoliko trenutaka pas dinamično skače sa kreveta i nalijeće na "Vučića".

"Eto…čak i kuca zna šta treba da se radi", napisao je jedan twitteraš ispod simpatičnog video-snimka.

"Dokaz da su kuce mnogo pametnije od ljudi", bio je još jedan komentar.

I izgleda da je ovaj pas besprekorno dresiran…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...