PORTPAROLKA PDP-a ANJA PETROVIĆ: "Begićevi navodi nemaju veze sa strankom"

Rekla je portparol PDP, Anja Petrović i naglasila da je Begić prije skoro dva mjeseca podnio ostavku na sve pozicije u stranci.

  • Vijesti

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 0

Navodi koje je bivši odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić danas iznio u javnost, a tiču se pokušaja diskreditacije pojedinih funkcionera i poslanika SDS i PDP, njegovi su lični stavovi i nemaju veze sa našom partijom.

Rekla je portparol PDP-a Anja Petrović i naglasila da je Begić prije skoro dva mjeseca podnio ostavku na sve pozicije u stranci.

Petrovićeva je istakla da PDP nema nikakve veze sa njegovim današnjim istupom, koji je, navodi, njegov lični stav, kao i odluka da tako nastupi.

– Očekujemo da istražni organi rade svoj posao i na čistac dovedu čitav slučaj koji traje još od septembra prošle godine –  poručila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...