NEMA NAZAD: "Jutros su me iz CIK-a obavijestili da je mandat dodijeljen..."

Begić je u decembru prošle godine objavio da predaje odbornički mandat, napušta politiku i PDP zbog kompromitujućeg snimka koji se pojavio u javnosti.

  • Mini market

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 1

Bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Banje Luke Ivan Begić se neće vratiti u gradski parlament jer je Centralna izborna komisija BiH već dodijelila mandat drugom odborniku.

Naime, Begić je jučer rekao da je podnio zahtjev da se obustavi proces vraćanja mandata, ali zadnje informacije pokazuju da to neće biti moguće.

"Jutros su me iz CIK-a obavijestili da je mandat dodijeljen novom odborniku i da se taj proces sada ne može vratiti nazad", potvrdio je za Srpskainfo Begić.

Begić je u decembru prošle godine objavio da predaje odbornički mandat, napušta politiku i PDP zbog kompromitujućeg snimka koji se pojavio u javnosti.

Podsjetimo, on je jučer otkrio ko ga je ucjenjivao spornim snimcima.

"Direktan egzekutor ucjene, koja mi je život pretvorila u pakao je Goran Kos, pomagali su mu Njegoš Tomić, navodni štrajkač glađu, i Stefan Blagić iz organizacije 'Restart Srpska', ali iza svega stoji narodni poslanik Milan Radović", rekao je jučer Begić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...