IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Slavna američka glumica šokirala obožavatelje, botoksom je uništila lice... (FOTO; VIDEO)

Mnogi su istaknuli da voditelj inače jako profesionalno radi svoj posao, ali da je intervju s glumicom bio otežan i jako čudan zbog njenog 'distanciranog' ponašanja.

  • Show

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

Courteney Cox (57), glumica iz popularne serije 'Prijatelji', gostovala je u emisiji 'The Graham Norton Show' u kojoj je pričala o najnovijoj seriji 'Shining Veil' u kojoj se pojavljuje.

Naime, gledatelji ispred malih ekrana komentirali su kako se ponaša čudno te da ostavlja dojam kako bi radije bila negdje drugdje.

Mnogi su istaknuli da voditelj inače jako profesionalno radi svoj posao, ali da je intervju s glumicom bio otežan i jako čudan zbog njenog 'distanciranog' ponašanja.

"I ja sam sinoć gledala 'The Graham Norton Show' i Courteney Cox je izgledala jako čudno. I dalje djeluje kao draga osoba, ali sada ima čudan izraz lica", glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Twitter.

alt

Korisnicima Twittera pažnju je privukao i 'plastični' izraz lica popularne glumice.

"Šta je napravila s licem", pitali su se korisnici društvene mreže.

"Courtney Cox izgleda kao da je doživjela užasnu nesreću tokom plastične operacije i da je posljednjih 20 godina provela na operacijskom stolu uzaludno pokušavajući to popraviti", komentirali su na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...