NEOBIČAN SPOJ: Angelina Jolie u kombinaciji koja na našim ulicama ne bi prošla? (FOTO)

Za obilazak trgovina i druženje s kćerkom, glumica je odjenula bež kaput s pojasom u struku koji je dodatno naglasio njenu liniju.

  • Žena

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

Glumica Angelina Jolie dane vikenda provela je šopingirajući sa svojom kćer Zaharom u Los Angelesu. Dobitinica Oscara i 17-godišnja Zahara koju je posvojila 2005. godine slobodno popodne iskoristile su za kupovinu beauty proizvoda.

Za obilazak trgovina i druženje s kćerkom, glumica je odjenula bež kaput s pojasom u struku koji je dodatno naglasio njenu liniju.

Radi se o elegantnom i ženstvenom modelu kaputa koji Angelina Jolie, uz model u crnoj boji, obožava nositi u raznim prilikama.

Ispod kaputa nazirale su se crne hlače, a izgled je upotpunila smeđom torbicom i naočalama. Na nogama je imala natikače u kombinaciji bež i smeđe boje.

Kombinacija kaputa i natikača nije prizor koji viđamo na našim ulicama, ali ovaj (ne)običan spoj glumica često bira za šetnje Los Angelesom.

Ipak, sigurni smo da će topliji dani i visoke temperature i na našim ulicama značiti povratak natikača nalik ovima, koje svake godine imaju neizbježno mjesto u street style kombinacijama domaćih zaljubljenica u modu. Do tada, kapute ćemo već pospremiti da čekaju iduću hladnu sezonu, piše Zadovoljna.hr.

Angelina Jolie u bež kaputu i natikačama - 4Angelina Jolie i kći Zahara u šopingu (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...