SBB ODGOVORIO DF-u: "Željko Komšić otkriva lice sebičnjaka!"

"Izdajnik je Željko Komšić, koji bi rado izabrao novi bošnjačko-hrvatski rat i našu međunarodnu izolaciju, samo da po četvrti put ostane u fotelji člana Predsjedništva BiH u kojoj više od decenije sjedi bez ikakvog rezultata", poručili su iz SBB-a na navode Demokratske fronte povodom gostovanja lidera SBB-a Fahrudina Radončića na N1 TV.

  • Društvo

  • 09. Feb. 2022  09. Feb. 2022

  • 13

“Uvredama na račun umjerenih političara koji dijalogom i čvrstom probosanskom opcijom, uz pomoć međunarodne zajednice, pokušavaju da sačuvaju Bosnu i Hercegovinu, ali i Bošnjake kao konstruktivan politički i pregovarački faktor, Željko Komšić otkriva lice sebičnjaka, koji bi da određuje mjeru patriotizma u skladu s očuvanjem svojih karijerističkih privilegija”, kazali su iz SBB-a.

Dodaju da Komšić ima podle namjere i pokušava konfrontirati Bošnjake sa najjačim centrima moći u svijetu.

“Na kraju, Komšićev pokušaj da spriječi i zaustavi najavljene sastanke, smatramo podlom namjerom i pokušajem konfrontiranja Bošnjaka sa najjačim centrima moći u svijetu, na način da bošnjački lideri ne žele bilo kakav razgovor”.

“Vašington i Brisel ulažu velike napore na iznalaženju optimalnih rješenja u korist svih građana Bosne i Hercegovine i Bošnjaci zbog Komšića neće biti izvan te priče i dozvoliti da drugi, pa i Komšić, odlučuju bez ili u ime njih”, poručili su iz SBB-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...