DENIS ZVIZDIĆ RAZBJESNIO SANJU VULIĆ: „Zašto predsjedavate Predstavničkim domom sa dvije zastave u sali iza vas - jednom BiH i jednom…“

Zvizdić je na Twiteru upitao Papandreua da li je ambasador Grčke u BiH ili u Republici Srpskoj, i zašto krši Zakon o zastavi BiH i zašto grubo omalovažava simbol države domaćina.

  • Mini market

  • 11. Feb. 2022  11. Feb. 2022

  • 5

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da je predsjedavajući Predstavničkog doma Denis Zvizdić posljednja osoba koja nekome može držati lekcije i postavljati pitanja, a kada to čini onda je to bez argumenata i osnova.

Vulić je navela da ona nije "tviteraš" kao predsjedavajući Predstavničkog doma Denis Zvizdić, ali da su joj saradnici skrenuli pažnju na tri pitanja koja je bez argumenata uputio ambasadoru Grčke u BiH Dimitriosu Papandreu koji se sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom sastao u Istočnom Sarajevu ispod zastava Grčke i Republike Srpske.

"Kad se već drznuo da postavlja pitanja ambasadoru Grčke, a pred ambasadorom SAD-a stoji mirno, postavljam tri pitanja Denisu Zvizdiću - zašto predsjedavate Predstavničkim domom sa dvije zastave u sali iza vas - jednom BiH i jednom FBiH, a govorite o Zakonu o zastavi BiH?", upitala je Vulićeva.

"Bili ste na sajmu preduzetništva Expo u Dubaiju na štandu Kantona Sarajevo pod zastavom BiH, a predstavljali Kanton. Da li je to kršenje Zakona o zastavi i kršenje procedura učešća BiH na Expo jer ne postoje odluke Savjeta ministara o učešću BiH na istom", navela je Vulić u trećem pitanju Zvizdiću.

Podsjetimo, Zvizdić je na Twiteru upitao Papandreua da li je ambasador Grčke u BiH ili u Republici Srpskoj i zašto krši Zakon o zastavi BiH i zašto grubo omalovažava simbol države domaćina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...