DJECA U SNIJEGU POSLALA PORUKU DODIKU, SRĐAN PUHALO IMA URNEBESAN KOMENTAR: "Treba ih izbaciti iz škole..."

Politički analitičar i psiholog Srđan Puhalo sve je komentarisao na Facebooku na sebi svojstven način.

  • Politika

  • 12. Feb. 2022  12. Feb. 2022

  • 1

Na Twitter nalogu SNSD-a objavljena je fotografija iz Pala na kojoj se vidi ispisana poruka u snijegu za člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika – "Dodo, srećan put" uz srce na kraju.

"Dječija kreativnost vas uvijek obraduje na poseban način! Djeca iz Pala su na ovaj način pozdravila predsjednika SNSD-a“, objavio je SNSD na Twitteru.

Dodik je, inače, jučer na Palama prisustvovao sahrani Slavka Jovičića Slavuja.

Politički analitičar i psiholog Srđan Puhalo sve je komentarisao na Facebooku na sebi svojstven način, te izazvao brojne komentare:

"Djecu koja Dodika pozdravljaju na latinici treba izbaciti iz škole, a roditelje sa posla", napisao je šaljivo Puhalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...