POSEBNA PORUKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Danijela Martinović se oglasila na Valentinovo (FOTO)

Danijela nije najavila da će nastupati na Valentinovo, ali se veseli koncertu za Dan žena.

  • Estrada

  • 14. Feb. 2022  14. Feb. 2022

  • 0

Pjevačica Danijela Martinović na svom je Instagram profilu obilježila Dan zaljubljenih i objavila posebnu fotografiju. Pjevačica je nasmijana pozirala za fotografiju na koju je, čini se, postavila svoj vlastiti citat o ljubavi.

"Kiša ne može ništa nego padati. Ljubav ne može ništa nego voljeti", stoji na Danijelinoj fotografiji.

Danijela nije najavila da će nastupati na Valentinovo, ali se veseli koncertu za Dan žena.

"Imam osjećaj da je Dan Žena pao, ne u drugi, već u neki sedmi plan posljednjih godina. Možda zato jer je najmanje marketinški isplativ - ne znam, ali nije mi ni važno. Važno mi je da je moj život ispunjen divnim hrabrim, inspirativnim, odanim, iskrenim ženama...", kaže Danijela, prenose hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...