RADNIK U TEŠKOM STANJU: Iz UKC-a Republike Srpske su saopćili da je...

UUKC Srpske rekli su nam da im je pacijent dovezen u 12.05 u Urgentni centar i da je bio u politraumatizovanom stanju.

  • Hronika

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 0

Radnik D. M. koji je danas povrijeđen na gradilištu u banjalučkom naselju Lazarevo u teškom je stanju i smješten je na UKC Republike Srpske, potvrđeno je za Srpskainfo.

UUKC Srpske rekli su nam da im je pacijent dovezen u 12.05 u Urgentni centar i da je bio u politraumatizovanom stanju.

– Pacijent je zbrinut i teškog je opšteg stanja, a trenutno su dodatne dijagnostičke procedure u toku. Sve dalje prognoze su preuranjene – rekli su u UKC RS za Srpskainfo.

Kako smo ranije objavili, nesretni radnik je danas prije 12 časova pao na gradilištu i zadobio teške povrede.

– On se spotakao na gredu i pao i udario glavom u ploču koja je ukopana u zemlju neka dva metra. Bio je u veoma teškom stanju, kada je stigla Hitna pomoć već je bio bez svijesti. Krv je bila na sve strane –  rekao je jedan od očevidaca za Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...