OTKRIVENA VIBER PREPISKA: Glavni republički inspektor poziva da se glasa za SNSD

Ucijenjeni i radnici.

  • Politika

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 2

Izbori za članove savjeta mjesnih zajednica u Banjoj Luci, održavaju se sutra, a društvenim mrežama kruže prepiske iz raznih grupa u kojima se pozivaju ljudi da glasaju, među kojima je mnogo onih iz republičkih institucija.

Nakon tvrdnji da su ucijenjeni radnici u RUGIP-u, isplivala je i prepiska u Viber grupi Inspektorata Republike Srpske.

"Uvažene kolege inspektori, u ime glavnog republičkog inspektora pozivam vas da u nedjelju izađete na mjesne izbore, ovom prilikom želim da vam predložim da svoj glas date listi kandidata SNSD. Poželjno bi bilo da sa sobom povedete članove porodice kao i poznanike i prijatelje", navodi se u poruci.

alt

Poruka je napisana sa mnogo pravopisnih grešaka, pa su korisnici društvenih mreža komentarisali kako je moguće da neko nepismen radi u institucijama.

Podsjećamo, u više javnih preduzeća i ustanova, uoči izbora za mjesne zajednice, u Banjoj Luci, vrši se pritisak na zaposlene da glasaju za kandidate liste koju predvodi SNSD Milorada Dodika. Tvrde to zaposleni u ovim ustanovama koji su, kako kažu, bili izloženi pritisku.

Slične informacije o pritiscima na zaposlene dobili smo i od zaposlenih u Domu zdravlja Banja Luka, kao i u pojedinim školama, prenosi portal Impuls.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...