SIMBOL NOB-a: Obnovljen porušeni most "Bitke za ranjenike" u Jablanici (VIDEO)

Ekskluzivne snimke rekonstruiranog mosta na svom Facebook profilu objavio je bosanskohercegovački fotograf Dženad Džino.

  • Društvo

  • 20. Feb. 2022  20. Feb. 2022

  • 0

Porušeni most "Bitke za ranjenike" ponovo je podignut iznad Neretve u Jablanici i nakon 30 godina ponovno je zasjao kao jedan od najvažnijih eksponata antifašizma i strateško turističko središte u ovom hercegovačkom gradu.

Ekskluzivne snimke rekonstruiranog mosta na svom Facebook profilu objavio je bosanskohercegovački fotograf Dženad Džino.

"Nakon više od 30 godina, prelazim ponovo preko obnovljenog i rekonstruisanog simbola Jablanice", napisao je uz video u kojem je prošetao drvenim prijelazom kojim je omogućen prijelaz sa jedne na drugu obalu Neretve.

U komentarima Džino je otkrio da most još uvijek nije otvoren za javnost.

"Kakav snimak", "Bravo", "Gotivno", "Podsjeća na mladost", Nadam se da će se spomen-obilježje urediti kao nekad, rasvjeta je bila super, naročito u ljetnim mjesecima bilo je lijepo šetati", pisali su pratitelji u komentarima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...