SJEĆATE LI SE TVRTKA MILOVIĆA: Bivši Čovićev adut na visokoj poziciji u stranci...

Nakon Uskoplja i Viteza, na red je došao Kiseljak, gdje je osnovan inicijativni odbor ove stranke.

  • Mini market

  • 25. Feb. 2022  

  • 2

HRS nastavlja širiti i jačati infrastrukturu, osobito u Srednjoj Bosni. Nakon Uskoplja i Viteza, na red je došao Kiseljak, gdje je osnovan inicijativni odbor ove stranke.

Pavao Softić, Tvrtko Milović, Miro Perić i Željko Budimir čine inicijativni odbor HRS-a Kiseljak i u sljedećem periodu će koordinirati aktivnostima organizacije općinskog odbora HRS-a.

-Srednja Bosna plaća visoku cijenu promašene politike aktualnog vodstva hrvatskog naroda u BiH. Politika bez strategije i cilja. U trenutku apsolutne neravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH, bjesomučna borba za fotelje. Narod je izgubio povjerenje i doživljava nepravdu na svakom koraku, a ponajviše to osjete Hrvati Središnje Bosne.

Potrebna nam je katarza, a tu katarzu mogu donijeti samo oni koji se iskreno i bez skrivenih namjera bore za interese svoga naroda. To je u ovom trenutku HRS koji je djelima i radom pokazao kako itekako postoji alternativa političkom jednoumnom monopolu koji vlada u hrvatskom narodu. Cilj nam je kapitalizirati to na sljedećim Općim izborima, što ćemo i napraviti, navodi se u saopćenju HRS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...