OBJAVLJEN IDENTITET DJEVOJKE I MUŠKARCA KOJI SU POGINULI U NESREĆI NA M-17: Preticao je, a potom "zaplesao" na putu

Brojni prijatelji poginule Zeničanke na društvenim mrežama oplakuju prerano ugašeni život 19-godišnjakinje.

  • Hronika

  • 27. Feb. 2022  27. Feb. 2022

  • 0

Zenica je okovana tugom nakon vijesti da su sinoć poginule dvije osobe u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u Zenici, u mjestu Radakovo, a među kojima je i 19-godišnja Zeničanka.

Podsjetimo, u nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo Seat i autobus, a tom prilikom poginule su dvije osobe iz Seata.

U nesreći su poginuli I. M, rođen 1999. godine iz Travnika, i B. B, rođena 2003. godine, iz Zenice, kažu iz policije.

Kako saznaje Avaz, u nesreći su poginuli Meho Ibrahimović (23) iz Travnika i Berina Beganović (19) iz Zenice.

Brojni prijatelji poginule Zeničanke na društvenim mrežama oplakuju prerano ugašeni život 19-godišnjakinje.

"Smrt, okrutna i ustrajna, nemilosrdna i bezdušna, nepredvidiva, ali uvijek vjerna, poslušna i nepogrešiva. Ako vas napuste svi u životu, smrt sigurno neće! Čekat će vas na ugovorenom mjestu. Kada je sretnete, ne okrećite glavu od nje, ne ljutite se nego se suočite", samo je jedna od brojnih objava prijatelja stradale Zeničanke.

Očevidac tvrdi da je došlo do direktnog sudara putničko motornog vozila i autobusa.

"Preticao je, a potom 'zaplesao' na autoputu. Zatim je bočnim dijelom auta udario direktno u autobus. Poginuli su na licu mjesta. Došla je Hitna pomoć, međutim, mogli su samo konstatirati smrt", priča očevidac nesreće.

Srećom, autobus u koji se zabio Seat bio je bez putnika, a vozač je prošao bez povreda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...