MILO ĐUKANOVIĆ PORUČIO: "Svaka odluka Crne Gore je da bude proevropska"

“Sadržajan i otvoren razgovor sa šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori o unutrašnjoj situaciji u Crnoj Gori i potencijalnim reperkusijama rata u Ukrajini na Crnu Goru i region”, napisao je Đukanović na Twitteru. 

  • Regija

  • 28. Feb. 2022  28. Feb. 2022

  • 1

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je na Twitteru da je imao otvoren i sadržajan razgovor sa šeficom Delegacije Evropske unije (EU) u Podgorici Oanom Kristinom Popom.

“Sadržajan i otvoren razgovor sa šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori o unutrašnjoj situaciji u Crnoj Gori i potencijalnim reperkusijama rata u Ukrajini na Crnu Goru i region”, napisao je Milo Đukanović na Twitteru. 

Kako je naveo, Crna Gora se pokazala kao dobar partner i pouzdan dio evropskih i euroatlantskih vrijednosti.

“Puna saglasnost o potrebi brzog djelovanja u pravcu uspostavljanja pune institucionalne stabilnosti. Volja naroda je parlament i u njemu odlučuje većina. U uslovima realnih prijetnji po evropsku bezbjednost, više nego ikada je neophodno da svaka odluka Crne Gore bude proevropska”, kazao je Đukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...