JE LI SVE BILO NAMJEŠTENO: Voditelj se pogubio zbog „greške“ u prvoj emisiji novog serijala „Ples sa zvijezdama“…

Gledatelji su na ploči mogli vidjeti 17 bodova za Matiju i Helenu iako oni još nisu stali na plesni podij. Nakon što su otplesali tango, od žirija su dobili 16 bodova, a voditelj se ispričao zbog greške.

  • Show

  • 07. Mar. 2022  07. Mar. 2022

  • 0

Tokom showa Nove TV uživo "Ples sa zvijezdama" došlo je do greške koju su gledatelji odmah primijetili. Naime, na bodovnoj ploči bili su prikazani bodovi plesača koji još nisu nastupili.

Tako su gledatelji mogli vidjeti da će Matija Lovrec (54) i Helena Bradvica dobiti 17 bodova. Nakon što su otplesali, voditelj Igor Mešin (54) priznao je da se potkrala greška i da su prikazani bodovi za par koji još u tom trenutku nije otplesao. 

Žiri im je dao 16 bodova, a ne 17, pa su se i zbog toga počele širiti razne spekulacije o namještanju, iako je emisija uživo.

24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...