VUČIĆ O PADU DRONA U ZAGREBU: "Trebalo bi nam samo pet minuta da oborimo takvu letjelicu - IMAMO ČIME!"

"Mi imamo našu vojsku i čuvat ćemo sami svoju zemlju i svoje nebo", poručio je Vučić.

  • Regija

  • 13. Mar. 2022  13. Mar. 2022

  • 5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je slučaj pada drona u Hrvatskoj rekavši kako je dobio uvjerenja vojnog vrha Srbije da bi njima "trebalo samo pet minuta i da bi oborili takvu letjelicu".

"Vidim da pričaju opet kako treba da budemo dio NATO-a. Ja mislim da to ne treba da bude tako. Mi imamo našu vojsku i čuvat ćemo sami svoju zemlju i svoje nebo. Ja sam dobio uvjerenje iz vojnog vrha da bi za ono što se dogodilo u Zagrebu nama bilo potrebno samo pet minuta, i da bismo oborili takvu letjelicu. Zato što danas imamo čime, imamo dežurne MiG-ove i PVO sisteme", komentirao je Vučić u nedjelju obraćajući se mještanima Titela u sklopu predizborne kampanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...