DINO KONAKOVIĆ NA FACE TV-u: "Čović uzima deset puta više nego što mu pripada! Sačekajte da vidite kraj"

O aktuelnoj političkoj situaciji, Konaković je kazao: "Ja kažem da nije fer da mi biramo Hrvatima člana Predsjedništva! Čović nam dušu uzima na tu kartu".

  • Politika

  • 19. Mar. 2022  19. Mar. 2022

  • 23

Večerašnji gost kod Senada Hadžifejzovića na FACE TV-u bio je lider stranke Narod i pravda, Elmedin Konaković.

Glavna tema razgovora bili su pregovori oko Izbornog zakona koji se trenutno vode u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu, a Konaković je između ostaloga rekao:

"Kažem da nije fer da mi biramo Hrvatima člana Predsjedništva! Čović nam dušu uzima na tu kartu! Uzima deset puta više nego što mu pripada! Sačekajte da vidite kraj! Ne znam kada je kraj! Ja se ne bavim politikom zbog stranke! Lično sam pitao Marfija da li je ono što radi Palmer i što govori Escobar zvaničan stav američke administracije! Rekao je da jeste!

Naglasio je i da "nikada ne bi pristao na ono što su dogovorili Čović i Izetbegović"!

"Bit će vrlo brzo jasno šta je ko radio u Neumu! Bilo bi bolje da su se sve stranke odazvale na pregovore u Neumu! Bit će drugo poluvrijeme Neumskih pregovora! Ovo je preozbiljna situacija za BiH! Najsretniji bih bio da se probudim u BiH sa jednim predsjednikom, bez kantona, bez entiteta! Ovdje je nemoguće da Dodik, Čović i ostali glasaju za naš san!

Uskoro video...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...