ZBOG NELEGALNE TRGOVINE KANABISOVIM ULJEM: Među privedenim i manekenka Džejla Glavović?

Jedan od osumnjičenih je, kako navode mediji, i Refik Kurgaš, biznismen i bivši predsjednik Kantonalnog odbora A-SDA ZDK-a, a koji je navodno zasad nedostupan organima gonjenja. 

  • Hronika

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 2

U okviru akcije Meta koja se od jutros provodi na području tri kantona uhapšebo je osam osoba, a među njima je i biznismen Gordan Memija.

No, prema pisanju medija, nije on jedino zvučno ime među osumnjičenima koji se terete za nelegalnu trgovinu kanabisovim uljem. 

U istom predmetu su, kako javlja N1, i Mahir Očuz te njegova supruga poznata bh. manekenka Džejla Glavović-Očuz, koja je, prema neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, privedena.

Jedan od osumnjičenih je, kako navode mediji, i Refik Kurgaš, biznismen i bivši predsjednik Kantonalnog odbora A-SDA ZDK-a, a koji je navodno zasad nedostupan organima gonjenja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...