"NE MIJEŠA SE U VOLJU BIRAČA": Darko Banjac pozvao građane RS-a sa pravom glasa u Srbiji da podrže Dačića

On kaže da je Socijalistička Partija Srbije godinama dio državne politike Srbije koja ide u pravcu očuvanja Republike Srpske, ne samo u ekonomskom prosperitetu i napretku, nego i kada je reč o nacionalnom jedinstvu.

  • Politika

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 0

Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac pozvao je glasače iz Republike Srpske da na predstojećim izborima u Srbiji podrže Socijalističku partiju Srbije i njenog lidera Ivicu Dačića.

"Socijalistička partija Srbije i predsjednik Dačić uvijek su bili uz Republiku Srpsku i srpski narod. SPS čvrsto stoji iza Dejtonskog sporazuma i opstanka Republike Srpske i nikada nisu oklijevali da poruče da je Republika Srpska od državnog i nacionalnog interesa Srbije i srpskog naroda u cijelini. Lider SPS-a Ivica Dačić nikada nije okretao glavu kada je Republici Srpskoj trebala pomoć i zaštita. Još se pamte njegove poruke kao ministra spoljnih poslova Srbije kada je na mnogim međunarodnim sastancima branio dejtonsku poziciju Republike Srpske, srpski narod i nije dopuštao da se Republika Srpska stavlja u bilo kakav negativan kontekst", poručio je Banjac.

On kaže da je Socijalistička Partija Srbije godinama dio državne politike Srbije koja ide u pravcu očuvanja Republike Srpske, ne samo u ekonomskom prosperitetu i napretku, nego i kada je riječ o nacionalnom jedinstvu.

"Predsjednik Dačić i kadrovi SPS-a uvijek su isticali da jedna od ključnih tačaka državne politike Srbije mora biti Republika Srpska. Zbog toga građani Republike Srpske koji imaju pravo glasa na izborima u Srbiji trebaju podržati Socijalističku partiju Srbije, kao i Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije kog podržava Ivica Dačić i SPS", poručio je Banjac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...