MIRKO ŠAROVIĆ SE OGLASIO: "Zašto cijene u BiH rastu rapidno i mnogo brže nego u svim drugim zemljama?"

"Iako su poskupljenja potpuno izmakla kontroli, iako oni koji bi morali, ništa konkretno ne rade, opozicija će ovih dana, ponovo tražiti i nove  mjere zaštite građana!", dodao je on.

  • Politika

  • 09. Apr. 2022  09. Apr. 2022

  • 3

"Zašto cijene u BiH rastu rapidno i mnogo brže nego u svim drugim zemljama?!", upitao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Vlast je, kaže Šarović, zaustavila i omela svaki naš pokušaj i prijedlog da, kao što to rade svi drugi, ublaže posljedice krize po građane.

"Odgađaju odluke, pravdaju se procedurama, a suštini ne rade - ništa! I to vidimo svaki dan... Sada je svima jasno da je Viškovićeva najava pojeftinjenjenja goriva za 1. april zaista bila samo "neslana šala" i potpuno neumjesno zamajavanje naroda", naveo je Šarović.

"Iako su poskupljenja potpuno izmakla kontroli, iako oni koji bi morali, ništa konkretno ne rade, opozicija će ovih dana, ponovo tražiti i nove  mjere zaštite građana!", dodao je on na svom Facebook profilu.

Зашто цијене у БиХ расту рапидно и много брже него у свим другим земљама?! Власт је зауставила и омела сваки наш...

Objavljuje Мирко Шаровић - Mirko ŠarovićSubota, 9. travnja 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...