ŠIRE POSLOVANJE U SARAJEVU: Kompanija sa sjeveroistoka BiH otvara novi prodajni centar, posao za 50 radnika…

U prodajnim centrima ove kompanije u većem broju bh.gradova može se pronaći specijalizirana roba svjetskih brendova.

  • Ekonomija

  • 16. Apr. 2022  16. Apr. 2022

  • 0

U Sarajevu će uskoro biti ovoren novi veliki baucentar.

Centar će otvoriti uspješna domaća kompanija iz Gračanice Zeka Comerc.

Riječ je o 10. Zeka baucentru koji će biti otvoren na adresi Kolodvorska 12 na Pofalićima. Važno je naglasiti da će kompanija u novom centru zaposliti 50 radnika.

Zeka-comerc d.o.o. osnovano je je 1995.godine i od tada neprestano raste i razvija se. Konstantnim ulaganjem u materijalna sredstva i ljudske resurse Zeka-comerc proširuje obim poslovanja i postaje lider u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

U prodajnim centrima ove kompanije u većem broju bh.gradova može se pronaći specijalizirana roba svjetskih brendova.

Osim trgovine robom široke potrošnje Zeka-comerc se takođe bavi i prodajom nafte i naftnih derivata, uslugama transporta robe unutar i van granica BiH, proizvodnjom kamina i kotlova, metalne galanterije i radovima na izgradnji poslovnih objekata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...