NEVJEROVATNE SCENE U ŠPANIJI: Sudija Realu iz Madrida svirao dva penala, Benzema promašio oba, pogledajte kako je završilo…

Osasuna je ostala na devetom mjestu s 44 boda, dok je Real Madrid uvjerljivo vodeći. Drugoplasiranom Atletico Madridu (61 bod) bježi za 17 bodova, a Barcelona na trećem, odnosno Sevilla na četvrtom imaju po 60 bodova.

  • Sport

  • 21. Apr. 2022  21. Apr. 2022

  • 0

Real Madrid slavio je kod Osasune na El Sadar stadionu s 3:1 u 33. kolu La Lige.

Poveli su gosti već u 12. minuti kada je mrežu zatresao David Alaba.

Tim iz Pamplone nije dugo čekao na izjednačenje jer se već dvije minute poslije u strijelce upisao Ante Budimir.

Kraljevi su pak došli do novog pogotka u 45. minuti, strijelac za 2:1 bio je Marco Asensio.

Uzbudljivo drugo poluvrijeme prošlo je u znaku golmana Osasune Sergija Herrere. 28-godišnji čuvar mreže odbranio je čak dva jedanaesterca jednom od najboljih svjetskih napadača Karimu Benzemi.

U oba navrata, u 52. i u 59. minuti, Herrera je 'pročitao' stranu francuskom golgeteru na gotovo identičan način.

Lucas Vazquez u posljednjim sekundama utakmice postavio je konačnih 3:1.

Osasuna je ostala na devetom mjestu s 44 boda, dok je Real Madrid uvjerljivo vodeći. Drugoplasiranome Atletico Madridu (61 bod) bježi za 17 bodova, a Barcelona na trećem, odnosno Sevilla na četvrtom imaju po 60 bodova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...