ŠAROVIĆ NAKON OTKAZIVANJA SJEDNICE: "Sve je to igra parlamentarne većine, neće doći do promjene izbornog zakonodavstva”

Dodao je kako treba pojačati pritisak na njih u svim institucijama.

  • Politika

  • 26. Apr. 2022  26. Apr. 2022

  • 1

Nakon što Hitna sjednica Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine nije održana zbog nedolaska delegata SDA Mirko Šarović, lider SDS-a nazvao je ovo sabotažom.

“Namjera opozicije i drugih stranaka je da se u vremenu velike krize olakša život građanima BiH kako bi se smanjili nameti, odnosno PDV i akcize na gorivo. No potpuno je jasno da do toga vladajuća struktura bježi i ne želi pomoći građanima. Ovo je vladajuća koalicija koja upravlja, a ne upravlja zemljom. Vidimo potpuni kolaps. Na kraju su pokazali svoje prave lice, i jedni i drugi i treći. Sve je to igra parlamentarne većine. Neće doći do promjene izbornog zakonodavstva”, rekao je Šarović.

Dodao je kako treba pojačati pritisak na njih u svim institucijama, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...