NIJE POMOGAO NI RAKITIĆ: Barcelona slavi novi kiks Seville, pogledajte golove

Katalonski klub sada zaostaje samo jedan bod za drugoplasiranom Sevillom, uz utakmicu manje.

  • Sport

  • 30. Apr. 2022  

  • 0

Sevilla, drugoplasirani tim španjolskog prvenstva, nije uspjela savladati Cadiz, ekipu koja se bori za ostanak u La Ligi, u utakmici 34. La Liginog kola. Susret je završio 1:1.

Ivan Rakitić je nastavio s dobrim partijama te se u četvrtoj uzastopnoj ligaškoj utakmici upisao među strijelce ili asistente.

Rakitić je bio dodavač za gol i u utakmici protiv Cadiza.

Kod izvođenja kornera pronašao je Youssefa En-Nesyrija koji je bio precizan za Sevillinu prednost 1:0. Rakitić uz sedam asistencija ima i sedam golova za svoju momčad u ovoj sezoni. Na 1:1 je izjednačio Lucas Perez u 66. minuti.

Novi kiks Seville obradivao je navijače Barcelone. Katalonski klub sada zaostaje samo jedan bod za drugoplasiranom Sevillom, uz utakmicu manje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...