JELENA OBUĆINA ANALIZIRA: „Senator Murphy je otpisao Vučića, tabloidi otpisali Putina, a Dijana Hrkalović…“

"Nesreća je što su svi otpisi uslovni i biće sa pripadajućom kamatom", završila je Obućina.

  • Regija

  • 02. Maj 2022  

  • 0

"Iza nas je nedjelja otpisa. Za početak, narod je otpisao rad, praznici su spojeni. Kad prođu, otpisaće i dosadašnju kupovnu moć. Vučić zbog privida moći otpisuje istoriju, nek' sačeka istorija do Đurđevdana. Senator Murphy je otpisao Vučića, za dva mjeseca moraće da se izjasni o sankcijama. Ni o kakvom drugom specifičnom projektu", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

"U međuvremenu, tabloidi su otpisali Putina, sad nam je zabio nož u leđa. Dijana je otpisala Nebojšu, Đuka isto. Nebojša je otpisao njih, a o uticaju politike na sud priča na Pinku. Vlasnik Pinka je privremeno otpisao Teslu, Željko hoće da bude Šekspir" rekla je Obućina i zaključila:

"I opozicija otpisuje. Movsesijan je otpisao stranku. Ne davimo Beograd kalkulacije o sankcijama, narodnjaci Đilasa, a Marinika je otpisala bratiju, sad Vučiću vjeruje na riječ. Tu nije kraj otpisu, u privredi Grčić je otpisao EPS, ako, kako smo poslije čuli, EPS nije njega. Valjevci su otpisali Euro litijum, a ovi su otpisali kopanje. Nesreća je što su svi otpisi uslovni i biće sa pripadajućom kamatom", završila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...