NAJSKUPLJI IKADA: Kupci u nevjerici, maslac u Njemačkoj košta čak…

Dok nekih proizvoda nedostaje na policama ili se zbog panične kupovine prodaju samo u ograničenim količinama, poput suncokretovog ulja, nove cijene nekih proizvoda izazivaju čuđenje kupaca.

  • Ekonomija

  • 10. Maj 2022  10. Maj 2022

  • 0

Troškovi života u Njemačkoj su u posljednjih nekoliko sedmica znatno porasli. To se sve više osjeća i u svakodnevnoj kupovini u supermarketima. Dok nekih proizvoda nedostaje na policama ili se zbog panične kupovine prodaju samo u ograničenim količinama, poput suncokretovog ulja, nove cijene nekih proizvoda izazivaju čuđenje kupaca.

“Je li maslac od zlata?”, pita se korisnik na Facebook stranici diskonta Penny, uz fotografiju police na kojoj su razna pakiranja maslaca za mazanje Kerrygold.

Mnoge je zabrinula cijena od 4,79 eura...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...