NOVI SKANDAL TRESE ITALIJU: Igrači Milana pod istragom zbog sramotnog transparenta, Zlatan Ibrahimović predvodio navijanje protiv...

U posljednjem je kolu osigurao trofej pobjedom protiv Sassuola 3:0. U kombinacijama je sve do nedjelje bio i njihov gradski rival Inter.

  • Sport

  • 24. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

Milan osvojio je naslov prvaka Italije nakon 11 godina. U posljednjem je kolu osigurao trofej pobjedom protiv Sassuola 3:0. U kombinacijama je sve do nedjelje bio i njihov gradski rival Inter.

Milan je priredio slavljeničku paradu u kojoj su igrači na autobusu na kat bez krova putovali gradom. Pozdravljale su ih pritom i s njima slavile tisuće navijača, a među njima su bili i bivši vlasnici Silvio Berlusconi i Adriano Galliani. 

Usred proslave, dok se autobus probijao kroz Milanove navijače sve do glavnog trga, do igrača je došao transparent s porukom igračima gradskog rivala Intera da si trofej talijanskog kupa "zabiju u guzicu". Također, Zlatan Ibrahimović vodio je skandiranje protiv Hakana Calhanoglua, bivšeg igrača Milana koji je prešao u Inter. Kako piše više talijanskih medija, protiv igrača Milana je zbog toga pokrenuta istraga disciplinske komisije talijanskog nogometnog saveza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...