BIVŠA VIKTORIJINA ANĐELICA: Adriana Lima u haljini koja slavi trudničko tijelo (FOTO)

Adriana Lima itekako se potrudila ostaviti dojam na premijeri filma "Elvis" održanoj na Filmskom festivalu u Cannesu. .

  • Žena

  • 27. Maj 2022  

  • 1

Bivša Viktorijina anđelica koja čeka dijete s dečkom Andreom Lemmersom blistala je u haljini koja je razotkrila njezin trudnički stomak i ženstvene obline.

Adriana Lima crvenim tepihom u Cannesu prošetala je u haljini orijentalnog stila bogate oker nijanse. U dizajnu haljine ističu se rukavi koji sežu do poda te veliki prorezi s trakama ukrašenima perlicama i kamenčićima na predjelu torza.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 2Adriana Lima u haljini libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana na Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Guliver image)

Lijepa manekenka tako je pokazala svoj trudnički stomak, a nema sumnje da je riječ o jednom od najupečatljivijih izdanja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu.

Adriana nosi kreaciju s potpisom libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana iz njegove couture kolekcije za jesen/zimu 2008. Na haljini se ističu i gola leđa te čipkasti detalji koji ovaj model čine još senzualnijim, navodi Zadovoljna.hr.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 6Adriana Lima s dečkom Andreom Lemmersom na Filmskom festivalu u Cannesu(F er image)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...