VICO ZELJKOVIĆ OČI U OČI SA ZMAJEVIMA U HELSINKIJU: Evo šta im je poručio

Zeljković je javnost o tome upoznao preko svoje Facebook stranice.

  • Sport

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković održao je u Helsinkiju sastanak sa igračima i stručnim štabom Zmajeva pred start Lige nacija.

Zeljković je javnost o tome upoznao preko svoje Facebook stranice.

"I kad je loše i kad je dobro uvijek smo uz naše igrače. Iza nas su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, pouke smo izvukli, idemo u Ligu nacija sa ciljem da osvojimo prvo mjesto u grupi i iskoristimo ove utakmice za što bolju pripremu za EURO kvalifikacije.

Pritisaka je bilo i bit će, ali mi vjerujemo u ovaj tim. Čestitke svima koji su osvojili trofeje sa svojim klubovima, a već od sutra je nova prilika da pokažemo kako se igra za reprezentaciju", poručio je članovima reprezentacije prvi čovjek bh. fudbala.

Finska i BiH sastaju se u subotu u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...