KERUM DOMAĆINSKI: Na prikupljanju potpisa počastio Splićane sirom teškim 38 kilograma (FOTO)

Kaže kako će Split i drugu godinu za redom stagnirati.

  • Regija

  • 04. Jun. 2022  04. Jun. 2022

  • 0

Željko Kerum, kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita, na prikupljanju potpisa u Marmontovoj ulici sugrađane je počastio sirom koji je donio iz Parme. 

Sir, težak 38 kilograma, nije jedino što je Kerum ponudio. Donio je i dvije demižone bijelog i crnog domaćeg vina. 

"U deset metara na pet štandova sve opcije prikupljaju potpise. Odnio sam ljudima da se počaste", rekao je Kerum, piše  Dalmatinski portal.

alt

Kaže kako će Split i drugu godinu za redom stagnirati.

"Neka se ovo sve skupa što prije završi, sezona je u jeku, ljudi hoće raditi. Neka građani izaberu koga misle da je najbolji i da se grad pokrene", poručio je Kerum i nazdravio sa sugrađanima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...