POMAMA ZA "KRALJICOM" LJETA: Densuke lubenica na aukciji prodana za čak...

Densuke lubenica je poznata po tamnoj, gotovo crnoj boji kore.

  • Šareni svijet

  • 15. Jun. 2022  15. Jun. 2022

  • 0

Densuke lubenica, koja se uzgaja na Hokkaidu, u Japanu, tokom prve ovosezonske žetve prodata je za 600.000 jena (oko 4.300 eura).

Javni emiter NHK javio je kako su Densuke lubenice, svojstvene području Toma, na Hokkaidu, stavljene na prodaju. Izlaskom sunca otvorena je aukcija, a jedna od lubenica je prodata za 600.000 jena.

Densuke lubenica je poznata po tamnoj, gotovo crnoj boji kore, a na jednoj od prošlih aukcija prodata je za rekordnih oko 750.000 jena (oko 5.300 eura).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...