VUKANOVIĆ KRITIKOVAO DODIKA: "Ne znam da li sam se sa majkom grlio kao vi sa Cavusogluom"

(...) A kada smo mi bili u Savjetu ministara BiH, govorili ste izdajnici, poturice."

  • Mini market

  • 20. Jun. 2022  20. Jun. 2022

  • 1

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, obratio se na današnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

On smatra kako tema ove sjednice ne bi trebao biti sporazum sa Velikom Britanijom, već ono što se prije manje od 10 dana dešavalo u Briselu.

"Volio bih da vi patriote, i član Predsjedništva BiH, danas položite ono što ste potpisali u Briselu", rekao je Vukanović.

Vukanović je prozvao Dodika zbog odlasku u Tursku i sastanka sa šefom turske diplomatije Mevlutom Cavusogluom.

WPa odete u Tursku i grlite se sa Cavusogluom. Ne znam da li sam se sa majkom onako grlio kada se ne vidimo 15 dana. A kada smo mi bili u Savjetu ministara BiH, govorili ste izdajnici, poturice", kaže Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...