TRAGEDIJA U TOMISLAVGRADU: Tijelo nestalog državljanina Hrvatske pronađeno u bunaru

Kako je saopćeno iz Saveza gorskih službi spašavanja u BiH, u popodnevnim satima je okončana akcija pronalaskom tijela nestalog M. B. (1966) u bunaru.

  • Hronika

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 0

Gorska služba spašavanja Livanjskog kantona pokrenula je danas, na poziv porodice, akciju potrage i spašavanja za nestalim državljaninom Republike Hrvatske na širem području mjesta Trebiševo, u općini Tomislavgrad.

Kako je saopćeno iz Saveza gorskih službi spašavanja u BiH, u popodnevnim satima je okončana akcija pronalaskom tijela nestalog M. B. (1966) u bunaru.

- Uz dopuštenje tužilaštva, pripadnici gorskih službi spašavanja evakuirali su tijelo. U akciji potrage i spašavanja učestvovalo je 14 spasilaca gorskih službi spašavnja iz Livanjskog kantona, HGSS-a Posušje i GSS-a Grude, kao i pripadnici Policijske stanice Tomislavgrad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...