BIVŠA PRVA DAMA FRANCUSKE: Carla Bruni zablistala na modnoj reviji (FOTO)

Svojom pojavom danas 54- godišnja Bruni uveličala je predstavljanje nove muške kolekcije brenda Ami Paris u sklopu novog izdanja Sedmice mode u francuskoj prijestolnici.

  • Žena

  • 25. Jun. 2022  25. Jun. 2022

  • 0

U sklopu novog izdanja Sedmice mode u Parizu, dizajner Alexandre Mattiussi na čelu popularnog brenda AMI Paris ponovno je uspio iznenaditi poznatim licima na modnoj pisti, ali i izvan nje. Predstavljanje njegove nove muške kolekcije tako nije željela propustiti bivša prva dama i supermodel iz 90-ih, Carla Bruni. Iako se od modnih pisti oprostila s početkom milenija, poznata francuska ljepotica zapravo nikada nije napustila modni svijet. Posljednjih mjeseci naveliko snima modne kampanje, baš kao što uživa u revijama renomiranih dizajnerskih brendova iz prvih redova. Bivša prva dama tim je povodom osvanula u pripijenoj, pletenoj haljini dužine midi koju je, osim crvene boje, posebnom činio zanimljiv kroj rukava.

  •  

tportal 

Ručna torbica s efektom zmijske kože i jednostavne crne sandale s visokom potpeticom komadi su kojim je Bruni zaokružila ovo laskavo izdanje, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...