MULAOMEROVIĆ I BOGDANOVIĆ RAZOČARANI NAKON NOVE KATASTROFE: "Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili..."

"Stvarno nikad nismo niže bili, nikad nismo igrali niži rang, ne izgleda dobro", kazao je Bogdanović.

  • Sport

  • 04. Jul. 2022  04. Jul. 2022

  • 0

Selektor hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović je ustvrdio da je njegova ekipa "samu sebe pobijedila" nakon što je Hrvatska poražena 79-81 od Finske u Rijeci i tako ostala bez plasmana u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023.

- Što reći nakon ovakvog poraza. Sve smo imali u svojim rukama. Promašili smo 13 slobodnih bacanja što je previše za ovakvu utakmicu. Puno loših odluka u zadnjoj minuti. Pobijedili smo sami sebe. Nismo bili smireni na zadnjim bacanjima. Rekli smo da lopta ide Bogdanoviću ili Hezonji i ne znam kako je završila kod Gnjidića. Ne krivim ga, mlad je, odrasta, ali teško je kad zbog toga ispadneš, rekao je Mulaomerović pa dodao:

- Ne mogu prigovoriti želji igrača. Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili u ovoj utakmici.

Nakon utakmice jedini pred kameru od igrača stao je Bojan Bogdanović. Igrač Utah Jazza nije skrivao utučenost, još jedan san mu je ugašen, a ovako je to on vidio:

''Moralo se to dogoditi, Finci večeras nisu pobijedili, mi smo sami sebe pobijedili, na +5 minutu do kraja, dva bacanja, izgubili smo na isti način po tko zna koji put. Istina, bilo je vruće, isto kao i njima, ne možemo se žaliti, izgubili smo našom glupošću i ne organizacijom.

Kako smo igrali imali smo i dobar rezultat na poluvremenu, oni su dosta pokretljivi, Markkanen nam je radio probleme, uz mlade igrače i energiju uspjeli smo preokrenuti utakmicu, ali nismo uspjeli privesti kraju'', rekao je Bogdanović pa dodao:

''Lovre Gnjidić je stvarno unio dobro energiju, Prkačin je uveo publiku u utakmicu, ali izgubili smo na isti način, po tko zna koji put…''

Opet ponavljam, stvarno da nikad nismo niže bili, nikad nismo igrali niži rang, ne izgleda dobro. EuroBasket nudi nadu, treba vidjet tko će igrati i kako će se složiti ekipa'', kazao je Bogdanović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...