„BORENOVIĆ SE RADUJE ODLUCI USTAVNOG SUDA…“: Rat na društvenim mrežama, Dodik očajan nakon reakcije lidera PDP-a…

Ne stišavaju se reakcije nakon odluke Ustavnog suda BiH.

  • Mini market

  • 07. Jul. 2022  07. Jul. 2022

  • 1

Lider SNSD-a i član Predsjedništva Milorad Dodik ponovno se oglasio na društvenim mrežama.

Dodik je prvo kazao da je ustavni sud neustavan, a onda je reagirao i na izjavu lidera PDP-a Branislava Borenovića.

„Borenović se raduje odluci Ustavnog suda BiH. Na njegovu žalost, Agencije za lijekove će biti. Zakon je stupio na snagu i biće sproveden“.poručio je Dodik

Podsjetimo, odluka Ustavnog suda BiH o privremenom stavljanju van snage Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima RS-a i Zakona o dopunama Zakona o republičkoj upravi izazva je brojne reakcije među političarima u BiH.

Jedan od onih koji je komentirao odluku Ustavnog suda BiH bio je i lider PDP-a Branislav Borenović.

Kakav providan ‘dogovor’ vladajuće koalicije Dodik-Džaferović u iščekivanju Šmita! Osporiti Agenciju za lijekove RS koja nema ni direktora, ni zaposlene, ni adresu, ni telefon…samo je na papiru da njom mlati Ustavni sud, SNSD, SDA, OHR, RTRS, ATV i ostali. Poznat recept za tenzije!.

Nakon Dodikove objave rasplamsala se rasprava na društvenim mrežama.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...