PREVARANTI VREBAJU: Budite oprezni prilikom kupovine polovnih vozila u Njemačkoj i Austriji, da vam se ne bi dogodio ovo..

Stoga, budite oprezni prilikom kupovine polovnih automobila u inostranstvu, provjerite sve papire i posavjetujte se sa stručnjacima...

  • Auto

  • 10. Jul. 2022  

  • 0

U Austriji je policija uspjela ući u trag paru (suprug 64 i supruga 63 godine) koji je u smanjenju broja kilometara prošnašao isplativ poslovni model.

Početkom aprila policijski službenik je primijetio vozača tokom rutinske kontrole prometa u gradu Krems an der Donau. Porijeklom iz Sjeverne Makedonije, počinio je nekoliko prekršaja, a naljepnica s tehničkim pregledom na vozilu bila je lažna.

Policija je potom registrirala dovršenu prodaju osam rabljenih automobila i pokušaj prodaje jednog polovnjaka u kojima se manipuliralo s kilometražom. Kako prenosi heute.at, bračni partneri au vratili kilometražu na Audiju za čak 200.000 km.

Njih dvojica su najradije trgovali vozilima marke Audi i Škoda. Prema navodima policije, najmanja manipulacija je povratak za 60.000 kilometara. Visina štete je peteroznamenkasta.

Stoga, budite oprezni prilikom kupovine polovnih automobila u inostranstvu, provjerite sve papire i posavjetujte se sa stručnjacima...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...