POLICAJCI SE HVATALI ZA GLAVU: Iz prometa je isključen kombi, imao je čak 34 nedostatka na brzom tehničkom pregledu…

Vlasnik vozila dobio je pozamašnu kaznu.

  • Auto

  • 11. Jul. 2022  11. Jul. 2022

  • 0

U Sjevernoj Rajni-Vestfaliji policija je zaustavila kombi marke Peugeot, koji je izgledao kao da je na posljednje putovanju prema spremištu glomaznog otpada. Trošni Peugeot brzo je preusmjeren na tehnički pregled i tamo je utvrđeno da je imao ukupno 34 greške.

https://revijahak.hr/wp-content/uploads/2022/07/29302711-peugot-transporter-boxer-polizei-rost-korrosion-boxer-maengel-mettmann-2pn4WHLYPc70.jpg

Šest nedostataka na Peugeotu, koje je utvrdila organizacija za testiranje, klasificirano je kao ‘neispravno za promet’. Primjerice, ožičenje kočnica, bočni pragovi i dijelovi karoserije bili su toliko oštećeni korozijom da su prijetili da će otpasti. Policija je preuzela registarske pločice i prometni list kombija Peugeot, a 49-godišnji vozač iz jugoistočne Europe morao je platiti jamčevinu od oko 800 eura.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...