KĆERKA ZAKOPALA MAJKU U DVORIŠTU: Tvrdi da je nesretna žena preminula od korone

Kćerka je nadležnim organima rekla da joj je majka preminula prije desetak dana od korone, te da ju je sahranila u dvorištu.

  • Hronika

  • 24. Jul. 2022  

  • 1

Policija je u selu Leslovac u Opštini Lazarevac u dvorištu porodične kuće pronašla zakopano tijelo žene M.K. (78), koja je živjela sa kćerkom Ž.M.

Prema prvim informacijama, humku u dvorištu su policiji prijavile komšije, koje su primjetile i da posljednjih dana ne viđaju M.K.

Kćerka je nadležnim organima rekla da joj je majka preminula prije desetak dana od korone, te da ju je sahranila u dvorištu.

Za sada niko nije uhapšen.

Na licu mjesta dežurni zamjenik Višeg javnog tužioca u Beogradu je obavio uviđaj i naložio obdukciju pronađenog tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti, kao i druge neophodne provjere radi rasvetljavanja ovog slučaja, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...