SKRIVAO UŽAS U STANU: Širio se nesnosan smrad, no pravi horor vidjeli su kada su otvorili vrata

Stanari s petog sprata, na kojem je i gospođa Mila živjela sa sinom, prijavili su da se iz njenog stana širi smrad. Kada je policija upala, zatekli su mrtvu ženu, dok je njezin sin, koji je psihički obolio, bio u veoma lošem stanju.

  • Hronika

  • 01. Avg. 2022  

  • 0

Horor u stanu na beogradskoj Zvezdari otkriven je nakon prijave susjeda da se s petog kata širi nesnosan smrad i da susjedu nisu vidjeli najmanje sedam dana.

Stanari s petog sprata, na kojem je i gospođa Mila živjela sa sinom, prijavili su da se iz njenog stana širi smrad. Kada je policija upala, zatekli su mrtvu ženu, dok je njezin sin, koji je psihički obolio, bio u veoma lošem stanju.

On je s majčinim tijelom živo sedam dana, pišu srpski mediji.

“Zasad nije poznato na koji način je žena umrla, te je naložena obdukcija”,  dodaje sugovornik. Žena je, tvrde, svakodnevno sjedila na klupici ispred zgrade.

“Prije sedam dana smo je posljednji put vidjeli, od tada se nije pojavljivala. Njenog sina, pak, nitko nije vidio godinama. Zimus ga je susjeda srela u lokalnoj trgovini, nije ga prepoznala, imao je dugu bradu i izgledao loše, bio je teško bolestan”, pričaju susjedi

Susjedi navode da pokojna žena i sin nemaju nikakvu rodbinu.

“Ona je bila samohrana majka, rođake, koliko mi znamo, nisu imali. Nitko ih nije posjećivao niti ulazio u njihov stan”, tvrde susjedi koji također navode da je Mila bila divna žena, obrazovana i posvećena bolesnom sinu.

“Devedesetih godina, kada se jedva spajao kraj s krajem i kada se stajalo u redovima za mlijeko, ona je donosila mlijeko obiteljima s malom djecom i pomagala koliko je mogla. Divna je bila, posvećena, žena za primjer. Jako tešku sudbinu je doživjela”, tvrde oni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...