RAJKO VASIĆ U DELIRIJU: „Zemlja koja može petnaest godina da trpi Željka Komšića, ne može opstati…; Dok je njih moramo trpiti Bakira i Vučića…“

"On je projektovan da razara Državu, Naciju i Političku Scenu. Sa istim ciljem, dakle, kao i Ana Brnabić u Srbiji", poručio je Vasić.

  • Mini market

  • 11. Avg. 2022  11. Avg. 2022

  • 3

-Najveća greška Hrvata u BiH, nije što su u Ratu bili protiv Srba, sa muslimanima, to je jače od njih, već je najveća greška što neće da budu Hrvati, piše na svom blogu bivši generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić, te nastavlja:

-Zato su im Sokaklije viknule Željka Komšića. Triput. I opet će, ako bude sreće. Zemlja koja može petnaest godina da trpi Željka Komšića, ne može opstati, taman da je sama na Globusu. To se, nažalost, odnosi i na Hrvate u BiH. Prosto ne znam koga mi je žalije, BiH, ili Hrvata u BiH. Nu. Problem je mnogo ozbiljniji. Željko Komšić je projektovan ne samo da protežira Sarajski Unutarizam, da depresira Hrvate u Federaciji i na nivou BiH, da lupeta o Građnskoj BiH... On je projektovan da razara Državu, Naciju i Političku Scenu. Sa istim ciljem, dakle, kao i Ana Brnabić u Srbiji.

Ni jedno ni drugo nemaju nikakve političke predispozicije i reference. To što je Komšić napravio Stranku, isto je ko što je i Ana napravila dijete. I jedno i drugo služe da se pokorava Država. Brnazbijka omogućava da Vučić radi šta hoće a Zapadu, da preko Vučića, drži Srbiju pokorenom. Komšića i njegov nepostojeći građanski koncept, podržavaju svi iz EU i šire, samo da bi Republiku Srpsku držali dalje od Ustava i Dejtona a Hrvate i od toga i od ravnopravnosti i vlasti u njihovoj Federaciji. To znači da drže BiH pokorenom. Samo, Sokaklije to ne shvataju. ·

Oboje su savršena alatka za razarnje Političke Scene. Komšić je bez nacionalnosti i bez političke snage, trećina Predsjednika Države i Prvi Hrvat BiH. Brnazbijka je bez ikakve političke stranke i podloge, Premijer Srbije. Sada se postavlja pitanje, ko će protiv nje u toj sigurnoj kandidaturi za novi mandat. · I jedno i drugo poništavaju ne samo Državu nego i Naciju. I jedno i drugo bi Orban uhapsio odmah po prelasku granice. Razaranje Nacije je ortodoksni globalistički koncept Neoliberala.

Tako se izvlači najjači temelj ispod Države. Brnazbijka je efikasnija od Neželjka. Ona razara i Porodicu. Ona je lažni amblem tradicionalne srpske ljubavi prema pederima i lezbačama. Kao što je Komšić amblem tradicionalne muslimanske ljubavi prema Hrvatima. Nije problem u tim dvjema lezbijkama. Problem je što, dok je njih, moramo trpit Vučića i Bakira, poručio je Vasić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...