KOLINDA S VJETROM U KOSI NA GLISERU: Fanovi opčinjeni, zasuli ju komentarima

Otkrila je kako se nalazi na Kornatima

  • Regija

  • 14. Avg. 2022  

  • 5

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović objavila je na Facebooku fotografije s mora.

Naime, otkrila je kako se nalazi na Kornatima, a na novim fotografijama s glisera bivša predsjednica izgleda kao da doista uživa u morskim radostima.

Grabar Kitarović je na fotografijama pozirala u tamnoplavoj majici i maskirnim hlačama, a do izražaja je došla i njezina nikad vitkija linija.

‘Ruža Hrvatska’

“Ništa kao Hrvatska!”, napisala je uz fotografije na engleskom jeziku.

“Lipi pozdrav našoj Kolindi z njenog zavičaja Grobnika”, “Velika dama za veliku državu”, “Moja omiljena predsjednica”, “Ruža Hrvatska”, “Najljepša i najsposobnija gospođa Kolinda, bravo i sretno što god radili i kuda god krenuli”, “Lijepa naša”, “Moja ljepotica i bivša predsjednica. Živjela sto godina”, “Dama naša hrvatska”, “Kraljica naša”, “Nabolja i najljepša”, “Jedna i jedina”, samo je dio komentara koje je dobila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...