POSLJEDNJI ISPRAĆAJ: Članovi porodice, političari, kolege i osobe iz javnog života oprostili od novinara Mislava Bage (FOTO)

Na krematoriju na Mirogoju u Zagrebu danas se održava sprovod Mislava Bage, koji je preminuo u četvrtak 18. avgusta.

  • Regija

  • 23. Avg. 2022  23. Avg. 2022

  • 0

Na krematoriju na Mirogoju u Zagrebu danas se održava sprovod Mislava Bage, koji je preminuo u četvrtak 18. avgusta.

Od Bage se opraštaju članovi porodice, brojni prijatelji, kolege i saradnici, brojne osobe iz društvenog i političkog života, među njima i premijer Andrej Plenković, supruga predsjednika Milanovića Sanja Musić Milanović, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i mnogi drugi.

Jučer je održana komemoracija.

Njegovi kolege nazvali su ga institucijom hrvatskog novinarstva, kraljem političke pozornice te iznimno dobrim čovjekom i kolegom uvijek spremnim pomoći. 

 Slika Foto (Cropix)

Slika

(Foto: Cropix)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...