BAKIR IZETBEGOVIĆ POSJETIO STOLAC: Evo koje teme su bile na stolu...

Izetbegović se sastao sa članovima Stranke demokratske akcije iz Stoca, Čapljine i Ljubuškog

  • Vijesti

  • 26. Avg. 2022  26. Avg. 2022

  • 3

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas boravi u Hercegovini, gdje je najprije posjetio Stolac.

Izetbegović se sastao sa članovima Stranke demokratske akcije iz Stoca, Čapljine i Ljubuškog, sa kojima je razgovarao o ekonomskoj i političkoj situaciji u ovim gradovima, položaju bošnjačkog naroda, te podršci viših nivoa vlasti.

Istaknut je značaj podrške koju Vlada FBiH pruža ovim sredinama. U tom kontekstu je posebno naglašena važnost izgradnje moderne saobraćajnice od Stoca do Neuma, koja je ovog ljeta puštena u promet.

Nakon sastanka je delegacija SDA predvođena predsjednikom Izetbegovićem polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na Centralnom spomen obilježju odala počast šehidima i poginulim borcima koji su dali živote za odbranu BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...