DVOSTRUKI ARŠINI: Zašto je Imamovićevo otvaranje lifta vrijedno hvale, a Kamenjakovićevo prezira

Šta je od toga, pošteno bi bilo da se dogovore. Sami sa sobom.

  • Politika

  • 08. Sep. 2022  08. Sep. 2022

  • 2

U Domu zdravlja u Živinicama prije nekoliko dana svečano je otvoren lift, a vrpcu je presjekao načelnik Samir Kamenjaković.

"Izbori se bliže: Gradonačelnik Živinica svečano otvorio lift"; "Bizarna svečanost u Živinicama: Uz presijecanje vrpce i balone otvoren lift"; "Vjerovali ili ne"; "I ovo smo dočekali", ... ovo su samo neki od naslova kojima je popraćen ovaj događaj, a pratile su ih salve uvreda i ismijavanja načelnika Kamenjakovića.

"Gradonačelnik Živinica ima “bogatu” političku karijeru. Bio je član nekoliko političkih subjekata. Međutim, nikada do sada nije svečano otvarao liftove dok nije postao član SDA. Otvaranje pješačkog prelaza u centru Sarajeva izgleda nije vrhunac te politike", napisao je SDP-ov Damir Mašić.

alt

Jasmin Imamović nije mijenjao stranke, oduvijek je, baš kao i Mašić, član SDP-a BIH. Ali je otvarao liftove. I to ne prije 20 godina od kada je na vlasti u Tuzli, nego prije dvije godine. Bio je 2. juni 2020. godine, Dom zdravlja Tuzla dobio je lift, baš kao i ovaj u Živinicama, a vrpcu su presjekli gradonačelnik Jasmin Imamović i prim. dr. Suad Bijedić. I da, bila je izborna godina. 

No, ono za što je Imamović u nekim medijima dobio ocjenu "potez dana", Kamenjakoviću je spočitano kao sramota svjetskih razmjera. Radi se, dakako, o dvostrukim aršinima i političkim ublehašima koji Imamovićev angažman predstavljaju vrijednim svake pohvale, a Kamenjakovićev vrijednim prezira. 

Šta je od toga, pošteno bi bilo da se dogovore. Sami sa sobom, pišu Vijesti.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...