VUKOTIĆEV KUM UBICAMA POSLAO JEZIVU PORUKU: "Kuća ti se iskopala..." (FOTO)

Na fotografiji se navodno vidi džip šefa škaljarskog klana i motor koji je vozio jedan od ubica.

  • Hronika

  • 09. Sep. 2022  09. Sep. 2022

  • 0

Jovan Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana, ubijen je u četvrtak oko 20 sati u Istanbulu, a sada su se pojavile i navodno fotografije nastale na mjestu likvidacije.

Kako piše Kurir, Vukotić je ubijen pred nevjenčanom trudnom suprugom Mašom M. i djetetom dok su bili u automobilu, a na njih su pucali napadači sa motora.

Na fotografiji se navodno vidi džip šefa škaljarskog klana i motor koji je vozio jedan od ubica.

Vukotićev kum Balša Đuranović objavio je fotografiju uz poruku ubici.

"Đe si ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin", napisao je Đuranović.

alt

Da podsjetimo Jovica Vukotić, navodni vođa škaljarskog klana, ubijen je sa četiri metka u okrugu Šišli u Istanbulu, navode turski mediji.

Vukotić se navodno vozio automobilom sa suprugom i djetetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima.

Ispalili su pet hitaca iz pištolja, od kojih su četiri pogodila vođu škaljarskog klana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...